lauantai 12. lokakuuta 2013

Tunti turpaan


Niinhän se on. Kun on lupautunut harrastesarjojen ikuiselle peränpitäjälle tuuraajaksi niin kyllähän sitä osaa jo tässä vaiheessa asennoitua että tunti tulee turpaan. Ja aika terhakkaasti tulikin. Siis taulua tuijotellen. Ainoa hetki kun meidän päässä kenttää oli ennen alkua kun kentällä näytti vielä tältä:


Eka kymppi meni ihan jees. Vetoja satelee muttas kiekko tarttuu.  Ja sitten tuleekin vakio Haukkavaihe. Eli 20 minuuttia, 6 omiin. Yhden otin piikkiini kun menin vähän ennakoimaan. Kauheeta. Mokasin.

Toinen erä olikin sitten aika siistiä. Hanska kävi kuin käärmeen kieli (vanha Vorssalainen sanonta). Ja kivaa oli. Lopputulos taisi olla 11-5. Mutta se ei ole edes tärkeää. Se on että oli tuloksesta huolimatta helvetin hauskaa.

Tässä vaiheessa joku saattaa kysyä että miten veskarilla voi olla hauskaa jos 11 menee omiin. Noh, tämähän suuresti johtui siitä että vaikkakin vastustaja oli pirusti parempi niin toisin kuin monet harrastejoukkueet vastaavassa tilanteessa, nämä vetelivät ja pitivät puoleltaan huolen että meikäläinen oli pelin jälkeen niin poikki ettei jalat kantaneet.

Nopea arvio vedoista on siinä noin 80. Hetki niitä laskeskeltiin. Mentiin sekaisin. Ei haittaa.

Peli oli kyllä harrastekiekkoa hauskimmillaan. Hyvää läppää katkoilla, tuomarit oikealla hengellä mukana ja pelaajilla oli hauskaa. Ei kai sitä muuta vaadita. Sainpa tekosyyn ottaa pari lasia vinhoa illan / yön änärimatseja katsellessa.

Varusteet ovat kuivumassa ja samalla tuomarikamat siirretty huomista varten auton perään. 3.divaria vääntämään. Odotan oikeastaan peliä aika paljon, pääsee ystävän kanssa puhaltamaan. Se ei voi olla kuin hauskaa.

Jaa niin, pääsin käyttämään ekan kerran pelissä näitä tuurauskeikkoja varten tilattu paitaa. Tämän tapaisia herkkuja tuottaa www.geekyjerseys.com.  Looking good. So fookin good

Että sellasta. Nyt viinilasin täyttöön. Ja lisemmin änäriä.

Pusi pusi mussukat,
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1