keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Varustehöpöttelyä


InGoalMag oli puskenut ilmoille pari hyvää juttua koskien patjojen pienentymistä ja tämän vaikutusta peliin.

Ensimmäisen perusteella veskarit ovat heränneet siihen mitä epäilinkin. Ennen muutoksia kommentit olivat mallia "ei pari tuumaa haittaa". Nyt pudotus onkin yllättävän iso. Ja tietenkin pistää samalla miettimään että miten muutokseen tulisi reagoida. Jutussa mukana olleista (Crawford, Fleury, Bernier ja Giguere) epäilen muutosten vähiten vaikuttavan Bernieriin ja Giggyyn kun taas jäljelle jäävä kaksikko joutuu tosissan miettimään miten syntyvä tila jatkossa peitetään. Fleury ja Crawford kun ovat aiemmin ottaneet kaiken ilon irti tuumista ja laittaneet siten jäätä peittoon.

Toinen artikkeli kertoo mahdollisista tyylimuutoksista. Itseäni lämmittää epäilykset että toispolvitorjunta tekee jonkinlaisen paluun. Mahtaa monia mv-koutseja Suomessakin vituttaa. He kun ovat kitkeneet monilta noita pois ja nyt varustemuutokset tuovat sen takaisin. Mailan paikka tulee tietysti olemaan entistä tärkeämpi ja uskon että nykyinen kannalla makuuttaminen alkaakin monilta kadota.

Ensi kaudella sitten Suomeen. Se olisi parhautta. Ollaan ison askeleen lähempänä sitä että maalivahdit tekevät torjunnat, eivät varusteet.
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1