torstai 1. joulukuuta 2011

Härkäviikko, osa 1


Sunnuntaina se alkoi. Nimittäin härkäviikko jonka ohjelma on seuraavanlainen:

-sunnuntai, peli (kentällä)
-tiistai, peli
-keskiviikko, jäät + peli
-torstai, jäät (piti olla X 2 mutta peruutus tuli onneksi toiseen)
-perjantai, hieronta, Herrasmieskaljat @ O¨Connels
-lauantai, keikka+ humala @ Pakkahuone
-sunnuntai, peli X 2 tai 3

Kommentoidaan pikkasen jo suoritettua osuutta. Sunnuntain peli tuli läpiluisteltua. Turpaan tuli, 7-3 muistaakseni mutta mikä positiivista, kenttä jossa salamana viiletin oikeaa laitaa, teki 2 mutta oma pää pysyi puhtaana. Jipjei!!!. Yritin maailman hitainta spin-o-ramaa, oikeastaan onnistuin mutta pystyakselin kiertoa seurasi jalkoihin tulleesta mailasta johtunut vaaka-akselin pyörähdys. Koomista, erittäin koomista.

Tiistaina pelailtiin taas maalissa ja tuloksena 5-1 voitto. Gluteus Maximus vs. HPV oli perushöntsää Lempäälän illassa. Kärkeen kun päästin taas helpon niin ei tarvinnut jännittää ja loppupeli menikin putkeen. Se siitä, ei siinä paljoa kerrottavaa ollut.

Keskiviikon jäät oli mukavat. Uusi vuoro meikäläiselle, ilmeisesti eksyn tuonne jatkossakin. Vetoja tuli passelisti ja pelailu oli sopivalla huumorilla ja hengellä varustettua. Illan peli olikin sitten väsyneitten jalkojen taistoa ja lopputulos oli 3-7 pataan. Ei sillä että olisin ihan sysipaska ollut, mutta olisihan niistä pari voinut kopata.

Tänään kun tähän vielä on vedelty aamujäät niin huominen hieronta on varmaankin melko taivaallinen kokemus.

Jaa niin, hain suutarilta hajunpoisto-sprayn jota nyt pitäisi käyttää. Jos hanskoista ja luistimista poistuisi kuoleman haju. Niin ja fiilistelen uusista housuista. Tekisi mieli sanoa "hei hei Bauer Elite, tervetuloa Simmons 996". Hyvää adventtia mulle?
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1