torstai 22. joulukuuta 2011

Joulutauko


Joulu tulla jolkottaa. Meikäläisen kohdalle taukona vielä etuajassa. Pukkasi nimittäin poskionteloihin tulehdusta päälle. Tiistaina illalla pelissä alkoi tuntua hieman huteralta ja aamulla se sitten paljastui syy kuumeen muodossa. Noh, nyt on antibiotit haettu, niiden kanssa kinkkukin maistuu paremmalle.

Niin, tiistaina oli peli. Tuurauskeikka taas. Haettiin Kalevan Haukoille kauden ensimmäinen piste tuloksella 6-6, vastassa HPV. Ei kummemin kerrottavaa tuosta setistä, melkoista kiekkojen pomputteluahan se oli mutta Haukkojen kanssa piste on jo saavutus.

Mitäs muuta tässä on touhuiltu. Viime viikon lauantaina oltiin taas pillihommissa. Voiko mikään olla parempaa kuin A-junioreiden 3. divisioona, lauantaina illalla 19:30? Voi, melkein mikä tahansa muu. Kaikkea sitä ihminen tekee pientä korvausta vastaan.

Uudet housut on koeajettu, ne joiden hankintaa fiilistelin 1.12. kirjoitetussa. Komiat on. Varustepörssistä hankittuna siis Simmonsin 996-mallin housut, koko XL, tietenkin. Juha Pitkämäen hyväksi todettu taktiikka. Vaikka tämä lievää varustehifistelyä onkin, niin täytyy sanoa, että maalivahdille joka pelailee panssari housujen sisällä, nuo toimivat paljon paremmin kuin edelliset Bauerit. Ei nouse panssari housujen päälle. Tai ei ainakaan ole vielä, muutaman tunnin käytön aikana tapahtunut kertaakaan. Edellisiä sai korjata pari kertaa / vuoro.

Mutta joo, tylsäähän tässä on ollut. Aika kuluu töissä ja Kiekkopesää selaillessa. Ja välipäivät meneekin sitten kunnolla työn touhussa. Koitetaan ehtiä jäälle sulattelemaan kinkkujakin jossain vaiheessa.

Pusi pusi mussukat ja Hyvää Joulua!
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1