tiistai 24. tammikuuta 2012

Zen


Joskus se iskee. Sellainen zenmainen olotila. Kun vain tietää että kulkee. Se flow joka mahdollistaa sen, että vaikka maali olisi tyhjä, olet silti tiellä. Tämä ilmiö ei toistu usein kaudessa. Nyt on yksi niistä tältä kaudelta käytetty.

Menin sunnuntaina jäille, vähän jo valmiiksi fleguna. Tiedossa oli että kello soi aamulla 04:20 ja autonratissa on oltava 05:00. Ja kun treenit loppuvat 22:15 ja kotona ollaan noin 23:00, niin intoa ei liikaa ollut, ajattelin jopa vedellä vähän vasurilla.

Nooh, eka vedo laidan kautta takatolpalle ja sieltä maaliin. Voeeeeeee helvettiläinen. Mutta sitten se alkoi. Tuntui että ihan sama mistä ja minne kiekko oli tulossa / menossa, sain vahingossa jotain tielle. Ja tämä sitten jatkui loppuun asti. Oli kivaa. Toki aamulla oltiin ihan unessa ja solmussa mutta ei auta, oli mentävä.

Harmin paikka että nämä osuvat aina treeneihin. Jos pelissä kävisi näin, pelattaisiin varmaan jossain muualla. Ja yleensä näitä muuten seuraa täysin paskat treenit. Joihin muuten pitää kohta alkaa lähteä. Joten sinne siis.
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1