maanantai 30. tammikuuta 2012

"Kuin noloo"


Viikko meni että viuhahti. Siihen mahtui yhdet ulkojäät Koulukadulla rapeassa 15 asteen pakkasessa, höntsyilyä FoPS:n veteraanien kanssa, peli ja sunnuntai-illan kikkailut.

Tosiaan tiistaina oltiin palelemassa. Kylmässä tuli tehtyä nerokas keksintö. Oli tarve saada jotain kilven ja räpylän alle ettei nakit jäädy ja päädyin kokeilemaan golfhanskoja. Toimii. Jatkossakin käytössä, on siis ollut tuosta asti. Hyvä minä, olen nero.

Perjantaina oli koulun jälkeen mukava käydä vähän hikoilemassa. Forssan Jäähalli, 21:15 ja kentällä FoPS:n veteraanit. Paikalla Willman, Helkearo, Larpi, Mattila, Forssalaisia kiekkomiehiä vuosien varrelta. Mukava pelailla, kun henki on hyvä ja meno lepposaa. Ihaillen seurasin toisen pään maalivahtityöskentelyä, vanhaa old school mallista pystytorjumista. Komiaa.

Sunnuntaina pelailtiin. Vastassa Tampereen Harraste 5, Itälohkon ykkönen, TeHo. Joukkueen saldo ennen peliä 11-0-0. Kopissa lähdettiinkin pikkasen sillä asenteella että koitetaan pitää lukemat siisteinä. Noh, 15 minuutin pelin jälkeen oltiinkin 0-2 johdossa ja erätauolle mentiin jo 0-3 lukemissa. Selkeästi huomasi että kaverilla alkoi lämmetä. Kun tauluun napsahti 0-2, kuului vastustajan penkilät "Kuin noloo". Olikohan poijjaat pikkasen takki auki.

Toisessa erässä kotijoukkue sitten koittikin tulla oikein kunnolla päälle ja pääsikin jo 2-3 tilanteeseen asti. Sitten muutama ruma tempaus, esim yksi TeHo:n jannu, taisi olla numero 16 kolasi pakin meikäläisen päälle ja pelin vikalla minuulitta huitasi vielä kunnolla räpsälle kiekon ollessa hanskassa ja pelikin oli ollut tovin poikki. TeHo:lle eka tappio, 2-4. Rok rok.

Illalla vielä höntsäiltiin, ei siitä sen kummempaa.

Viikon hyvät jutut: polven kesto, voitto pelistä
Viikon huonot jutut: kipeät sormet huitomisesta tuossa pelissä.

Tänään sitten tuurailemaan kovempiin peleihin. Taitaa olla tuloksena se, että meikäläinen ammutaan paskaksi. Ans kattoo kuin käy.
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1