keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tool time pt.1


Maalivahdin homma, se se vasta on varusteurheilua. Joten ajattelin että kerron hieman vehkeistäni, siis varustuksestani, eli siis niistä välineistä, joita käytän torjumistouhuihin. Puretaan settiä pala kerrallaan. Aloitetaan vaikka hanskoista.

Paluun jälkeen on tullut kikkailtua kolmen vuoden sisällä neljällä parilal hanskoja. Eka hankinta oli pikasetti, Pallaksen jotkut loppuunajetut rämät, ku sain halvalla. Sitten vedeltiin vajaa kausi Reebokin 9K parilla, kiinaversioilla. Vuoden aikana räpylä kävi kolme kertaa suutarilla. Se riitti. Hanskat löysivät tyytyväisen omistajan ja meikäläinen lähti Simmonsin suuntaan.

Eli nyt käytössäni olevat kaksi paria ovat molemmat Simmonsin 99-sarjaa. Mustat mallia 995 ja valkoiset mallia 996. Niin ja jos en vielä ole maininnut, niin olen ns. full right. Vähän kuin Grant Fuhr ilman torjuntataitoa ja kokaiinia.

Hanskat on aikas mainiot. Suoraan pakasta vedettynä taittuivat jo täysin kiinni. Moni ihmetellyt, minä myös. Räpylän kämmen on vekkuli. Taittuminen on mahdollistettu breikissä olevalla pienellä "raolla". Mutta kun kämmen on mahdottoman hyvin vahvistettu, niin ei se vaan lyö läpi.

60 asteen rannekulmalla varustettu räpylä sopii meikäläisen makuun. Eli se, etteivät kiekot jää, on ihan ittestäni kiinni. Ei työkalusta.

Kilpi nyt on kilpi. Se ei ole mitenkään suurta ydinfysiikkaa. Riittää että saa mailasta kiinni ja ei lyö läpi.

Näin, tällaisilla hoidetaan hanskahommat HMK:ssa.

Ensi jaksossa housut ja munarit. Jeeeeeee.

Ps. tilasin uuden kypärän, jösses tulloo komia.
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1