tiistai 1. helmikuuta 2022

D6


Kuudes toipumispäivä. Tähän asti mennyt ehkä liiankin helposti. Toisen kepin jätin pois lauantaina, tai no kyllä se mukana kulkee välillä, helpompi nousta ylös kun on tukea mutta ei sitä kävelyssä ole tarvittu. Ilmeisesti liikkuminen väkisin viimeiseen pisteeseen asti oli ihan ok valinta. Juuri testasin kepit ilmassa sivulla ja ilman niitäkin kulku onnistuu.

Jumppa on ihan saatanan tylsää tässä vaiheessa ja mieli tekisi tehdä vaikka mitä mutta onneksi aina tajuaa ettei tässä ole kyse sprintistä. Melko rajatut liikkeet ja aktivointihan siinä on kyseessä joten toistoa toistoa, ei kai siinä muu auta.

Kolotus on vähentynyt joka päivä. Pitää seurailla kipulääkkeiden osalta, että milloin voisi tiputtaa kolmesta annoksesta kahteen per päivä. Tokihan ne helpottavat lihasten pitämisessä rentona joka taas helpottaa palautumista joten ei ehkä vielä kannata hätäillä.

Ensi maanantaina pääsee eroon hakasista. Ja tämä tarkoittaa sitä, että vesijuoksu kutsuu tiistaina. Siistiä. Ihmisten ilmoille. Aloitus varmaan sieltä hitaiden radalta. Ja kuntopyörääkin saa aloittaa hakasten poiston jälkeen.

Eiköhän tästä hyvä tule. Kun vaan malttaa. Se se vaikein juttu onkin. 

HBO ja Netflix tulee kyllä saletisti kuukauden aikana pelattua läpi. Eilen ensin aamupäivällä bingena The Woman in the house… Netflixista ja illan tahditti The Undoing HBO:lta. Ja nyt aloitettu The Righterous Gemstones. Huomenna varmaan sitten jotain uutta.
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1