keskiviikko 7. elokuuta 2013

Uusi kausi, uudet kujeet


Taas se alkaa. Ja taas mä koitan kirjoitella. Nyt toki laitoin toistuvan muikkarin kalenteriin ja tätäen toivon että jos edes kerran viikossa saisin jotain aikaan. Toivotaan parasta mutta epäillään pahimman tapahtuvan.

Viimeiset jäät edelliseltä kaudelta vedeltiin Juhannusta edeltävänä keskiviikkona. Ja jäälle palattiin viime sunnuntaina eli 4.8. Kyllä on höntsäukkojen tauot massiivisia. Tällä välin on ehditty lätkimään kolopalloa elikkäs golfia ja sillä on hieman pidetty kuntoa yllä. Vähän pyöräilyä päälle ja loppu lomailua.

Golfin puolella tasoitus tullut mukavasti alas eli ei kesä kiekosta erossa ihan hukkaan mennyt. 17.6 lukee nyt mittarissa ja firman kisat vielä odottavat jonka jälkeen onkin ollut tapana tunkea mailat komeroon odottelemaan seuraavaa kautta.

Niin, ne sunnuntain jäät. Maalissa olin maailman kankein ukko. Kamala tunne. Vaikkakin hauskaa oli. Varusteet toimi huollon jälkeen, ukko ei. Huomenna aamulla uusi yritys ja siitä mennäänkin sitten tasaisella 3-4 jään viikkotahdilla.

Kyllä tämä tästä.

Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1