torstai 1. maaliskuuta 2012

After the Winter Classic


Nyt se on sitten takana. Nimittäin Winter Classic. Neljäs vuosittainen Winter Classic pelattiin Hakiossa. HC Andersen ja HC Boners ottivat tulisesti yhteen ja Andersen poistui kolmannen kerran voittajana kaukalosta maalein 8-7.

Jaa että mikä Winter Classic? No täältä voi lukea hieman aiheesta, ainakin tämän vuotisesta. Hauskanpitoa hyvässä porukassa, peli siinä sivutuotteena.

Tämän vuoden peliä odotti melkein yhtä paljon kuin sitä ihan ensimmäistä. Johtuen muutamista muutoksista taustakuvioissa ja niiden mukanaan tuomista uusista pelaajista. Paljon tuttuja, muutamia uusia naamoja, paljon hauskaa.

Ennen peliä jo sopivasti kettuilua puolin ja toisin, samalla oikeasti morjenstettiin kaikki tutut joita ei toviin ollut nähnyt. Kun asemia oli haettu niin ei muuta kuin askiin ja peli rullaamaan. Värikkäiden vaiheiden jälkeen päättyi 3 X 25 suoraa aikaa mallisesti pelattu pelimme 8-7 oman porukan voittoon ja voitto siis tosiaan meille kolmas neläjästä pelatusta. Tilastoihin särö tulee vuoden 2010 pelistä, joka sekin päättyi 8-7 mutta vain toisin päin.

Peli tosiaan aaltoili suuresti. Ensin meille nopea 2-0 johto mistä selvisi, että vastustaja taisi olla hieman takki auki liikkeellä. Vaihtuvuuden vuoksi olimme ehkä paperilla hieman altavastaajina. Ennen toisen erän puolta väliä oltiin jo 6-1 johdossa joka päätyi 7-5 tilanteeseen toisella erätauolla. Kolmannessa kaveri tuli tasoihin mutta tahdolla ja taidolla mentiin johtoon ja johto pidettiin.

Vaikka peli olikin ihan hauskanpitoa, niin tulee sitä silti yritettyä, varsinkin kun tilanne menee tiukaksi. Muutama nätti koppikin tuli haettua ja videokuvaa odotellaan. Että selviää, oliko ne niin nättejä :D.

Pelin jälkeen sauna, viihteet yms ja sunnuntaina kärsineenä kotiin. Hauskanpito jättää aina jälkensä.

Sen verran tuli tehtyä mokaa että kun halut pelata olivat niin suuret, en välittänyt kamalasti flunssastani. Noh, maanantai ja tiistai meni kotosalla ja juuri hain antibiootit lekurilta. Vähän kaikkea on jälkilöylyinä muttei onneksi mitään suuresti. Keuhkoissa ei kuuulunut mitään hassua, poskiontelot nyt tietysti vaivaavat, niinkuin meikäläisellä aina.

Nyt sitten lepoa, kun vaan malttaa sitten kanssa levätä.

Niin joo, loppuun kuva voittajasta iltajuhlissa :D

Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1