tiistai 21. helmikuuta 2012

Road to Winter Classic


Vajaa viikko aikaa ja sitten räjähtää. Ja paukkuu. Niin ja kai siellä huonotasoista kiekkoakin pelaillaan. Winter Classic. Mutta sitä enne vähän muita kuulumisia.

Viikko oli maalin tappioiden. Ensin keskiviikkona karvas 0-1 tappio Gluteuksen maalilla Los Bananakselle. Ainoa maali siniviivavedon ohjurina alanurkkaan. ja ohjaus tehtiin tietenkin perseellä :D. Miten osuvaa.

Sitten sunnuntaina jossain flunssan ja krapulan välitilassa 1-2 tappio HMK:n maalilla GD:lle. Oli muuten paikat tukossa, niitä käytiinkin sitten eilen (eli maanantaina) hieronnassa aukomassa.

Mutta sitten Classiciin. Eli kyseessä on neljäs vuotuinen Winter Classic (entinen Jatkoaika Winter Classic) joka pelataan hyvällä porukalla hyvässä hengessä. Ideahan on pitää hauskaa ja morjestella tuttuja, peli on siinä hyvä tekosyy. Voitot on nyt meidän sakille 2-1 joten vastustaja varmaan hakee tasoitusta tilanteeseen.

Eli jos huono kiekko mutta sitä riemukkaampi hauskanpito kiinnostaa ja olet Hämeenlinnassa lauantaina, poikkea kello 15:00 Hakiossa.

Niin juu, ostin muuten uuden kypärän :D
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1