perjantai 25. marraskuuta 2011

Perjantai-illan huumaa


Eilinen ilta meni koulussa ja jäällä. 21:15 alkoi Sentterin 1. kaukalossa huikea taistelu Gluteus Maximuksen ja HCR:n välillä. Jep, todella huikea. Molemmat puuttuivat, vauhti ja vaaralliset tilanteet. Tai no joo, jälkimmäinen pääsi syntymään kun 3 ukkoa päätti alkaa painimaan siinä meikäläisen maatessa kiekon päällä. Ilmeisesti ainakin lavasta tuli niskaan. Kun sieltä vihdoin pääsin ylös niin oli vähän kierrokset korkealla, suunta kohti lähintä vihua jonka kommentti oli hauska: "En ollut minä!!!" :D

Peli päättyi 7-1 voittoon. Olisihan tuota voinut nollatkin pelata. Mutta toisaalta, onhan se laupiasta antaa kaverille maali avaamalla maalin takaa suoraan hyökkääjän lapaan. Ei jäänyt kavereille paha mieli.

Pelin jälkeen oli lepposa juttutuokio ottelun tuomareiden kanssa. Toisella oli eilinen peli kauden ottelu nro 127, ellen ihan väärin muista. Että tuleehan noillekkin jannuille jääaikaa kauden mittaan.

Tänään tuomarointia, huomenna tuomarointia ja huomisen kruunaa huippuottelu jossa meikäläinen pääsee pitkästä aikaa kenttähommiin. Saas nähdä, jatkuuko hyväksi todettu linja: ei ottelua ilman maalia.

Jos sitä jatkaisi Konetekniikan luennon seuraamista.
Share this article :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
UA-29656960-1